Saturday, 13 September 2014

Nak bagitaw yang kita buat novel. kahkah

ASSALAMUALAIKUM~

Okey. Entry kali nih nak cakap yang kita guwa buat novel. Tapi novel tuh takde lah meletop2 macam novel kat penulisan2u tuh. Kita Guwa baru je belajaq buat novel. So maaf lah kalau tak best hehe.

By the way, ni lah cover untuk novel. Tak buat dalam buku pun. Tapi post kat sini jaa. Senang. kahkah


CERITA MENGARUT BY RYU

No comments:

Post a Comment