Friday, 24 May 2013

Dilema

ASSALAMUALAIKUM

Aku sebenarnya taktahu dan tak faham ngn perasaan aku sendiri -_- aku nak orang lain faham aku tapi aku sendiri pun blur je -_- seriously aku teringin nak study kos ukur bahan. aku da jatuh cinta ngn ukur bahan taw tak!!! tu belum study ag wkakaka. kalau da study taktahu la bole bawak ke tak benda uh. kalau mak ayah bagi aku amek kos tu pun da kira bersyukur huu~ so yg masalah lain pulak, antara rezeki aku or tak je. yang tu aku tak kisah sangat. yang paling aku kisah and keciwa bila ramai pembantah dan penghalang cinta antara aku ngn ukur bahan sobsob. kenapa takdak sapa yg bole faham aku. aku suka benda yg praktikal! tapi bukan macam nurse or cikgu. aku tak suka sangat benda yg hafal2. setahu aku ukur bahan nih banyak kira2 and ada la jugak benda utk baca tuh. sekurang2nya okey la kan dari yg hafal memanjang je hehe. so mak ayah tolong la faham jiwa ku. mohon sangat2 hermmmmmmmmmmm

No comments:

Post a Comment